vineri, 11 martie 2016

www.datingcutine.tu




’Nu am timp’’…. 

Stiu, stiu ca toata ziua alergi, esti ocupat, preocupat, cu slujba, cu familia, cu traficul…ai o multime de griji si responsabilitati, zilnic.

Dar te-ai gandit vreodata sa iti faci? Sa iti dai intalnire cu tine? Sa iti acorzi cinci, zece, cincisprezece,douazeci...., douazeci si noua de minute pe zi, numai pentru Tine?

Nu poti sa te cunosti, daca fugi de tine, daca nu ai timp sa stai tu cu tine.

Stii cum e? E ca la intalnirile virtuale, crezi despre  celalalt tot ce vrea el sa iti spuna. Se da drept cine vrea sa para, nu drept cine este el de fapt. Atata vreme cat nu il intalnesti nici nu stii daca spune adevarul sau nu.

Abia cand il intalnim fata in fata, vedem, simtim, cercetam cu cine stam de vorba. E posibil sa avem multe dezamagiri si spunem adesea: ‘’Nu imi vine sa cred, credeam ca X e asa si cand colo, e cu totul altfel’’!, sau, dimpotriva, sa fim fascinati de persoana din fata noastra, desi initial am avut o parere nu tocmai favorabila.

Exact asa se intampla si cu noi, atunci cand nu ne cunoastem si nu stim cine suntem.

Fie nu avem incredere in noi si ne credem slabi, sau ca nu meritam sa avem mai mult in viata, fie, ca sa ne placa ceilalti, ne dam drept cine nu suntem, pretindem ca suntem mai destepti, mai puternici, mai iubitori, mai… doar sa nu ramanem de unii singuri. 

In momentul in care incepi sa te cunosti si esti constient de tot ce se intampla in tine, iti recunosti cu onestitate si vulnerabilitate si ce nu iti place si, in loc sa le ascunzi, crezand ca nu se vor vedea, le intelegi, le accepti si le iubesti. 

Intelegi si recunosti partile valoroase din tine si nu le mai ascunzi in spatele neincrederii, asteptand de la ceilalti sa te valorizeze si sa vada in tine ceva ce tu nu vrei sa vezi.

Te privesti cu acceptare si iubire, mai intai pe tine, pentru ca mai apoi sa ii poti privi cu acceptare si iubire pe ceilalti.

Asadar, intra pe www.datingcutine.tu si da-ti intalnire, zilnic, la aceeasi ora. Stai atat cat poti, dar fa-o! Nu amana, nu te scuza, pentru ca e posibil sa ratezi intalnirea vietii tale, intanirea cu sufletul tau!




Sa ne intalnim cu iubire si zambete,

Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu